Buro Beeld BV, Adviesbureau gericht op gebiedsontwikkelingsprojecten!
Print deze Pagina

Route Baarn

Vanuit Amsterdam/Almere/Amersfoort
Vanuit de richting Amsterdam, Almere (van A27 naar A1 richting Amersfoort) en richting Amersfoort, neemt u op de A1, afslag 10, Baarn-Noord. Bij de stoplichten linksaf richting Baarn, vervolgens bij de 1ste rotonde rechtdoor richting Baarn, en bij de 2e rotonde rechtdoor richting Soest. Dit is de Amsterdamsestraatweg. Voor de spoorbrug gaat u linksaf parallel aan het spoor over de Gerrit van der Veenlaan. Deze weg volgt u, en de 5de afslag naar links is de Oude Utrechtseweg. Ons kantoor bevindt zich direct links, aan het begin van de straat.

Vanuit Utrecht
Vanuit de richting Utrecht neemt u op de A27 afslag Hilversum. Bij de stoplichting gaat u rechtsaf en sorteert daarna rechts voor. Bij de volgende stoplichten gaat u nogmaals rechts richting Baarn. Deze weg volgt u alsmaar rechtdoor tot u in het centrum van Baarn uitkomt. Na het spoor neemt u de eerste weg links en rijdt u via het Stationsplein langs de benzinepomp rechtdoor parallel aan het spoor over de Gerrit van der Veenlaan. De 1ste weg rechts is de Oude Utrechtseweg. Ons kantoor bevindt zich direct links van de straat.

Ons bezoekadres in Baarn is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het kantoor is namelijk op 100 meter afstand gelegen van NS-station Baarn.
Via www.ns.nl en www.9292ov.nl kunt u het beste bekijken hoe laat de treinen gaan en hoe lang de reis gaat duren!


Grotere kaart weergeven