Buro Beeld BV, Adviesbureau gericht op gebiedsontwikkelingsprojecten!
Print deze Pagina

Anterieure overeenkomsten

Bij kostenverhaal wordt bij voorkeur een anterieure overeenkomst gesloten. Beeld kan dergelijke anterieure overeenkomsten opstellen of voor u begeleiden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe een anterieure overeenkomst optimaal is samengesteld en hoe een anterieure overeenkomst het kostenverhaal kan afdekken. Wij helpen u hier graag bij.

De inhoud
Een anterieure overeenkomst wordt gesloten tussen een gemeente en particulier om het kostenverhaal af te dekken en eventueel verdergaande afspraken vast te leggen. In een anterieure overeenkomst is het mogelijk om meer zaken op te nemen dan in een exploitatieplan (het alternatief). Dit kan voor gemeente en particulier aantrekkelijk zijn. Omdat een anterieure overeenkomst meerdere vormen kent, is afstemmen op specifieke omstandigheden noodzakelijk. Onze grondzakenjuristen kunnen een anterieure overeenkomst opstellen waarbij alle mogelijkheden van kostenverhaal voor een gemeente zijn afgedekt of voor een particulier het meeste winst oplevert.

Onze dienst
Wij kunnen u begeleiden bij het voeren van onderhandelingen of ondersteunen bij het in een anterieure overeenkomst vastleggen van de gemaakte afspraken.

Pluspunten van Beeld
Als u voor Beeld kiest, dan kiest u voor:

  • Deskundigheid (dankzij jarenlange ervaring en kennis van zaken)
  • Aantrekkelijke tarieven (dankzij efficiënte inzet van adviseurs)
  • Duidelijkheid (geen open einden, heldere taal)

Meer informatie?
Heeft u vragen ten aanzien van een anterieure overeenkomst of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met Hans Vastenhout, tel. +3113089984 of per e-mail via: h.vastenhout@beeld.nl. Graag tot binnenkort.